De gehaktballetjes in pittige tomatensaus die ik nog over had, uit de vriezer gehaald. Ik had ook een portie wilde rijst ingevroren en die er ook uit gehaald.
In de supermarkt een pakje Italiaanse roerbakgroenten gekocht, maar eerst een paar rode uitjes fijn gesnipperd en in wat olie zacht gefruit. Hier nog 2 teentjes fijngesneden knoflook bij gedaan en na een paar minuutjes de Italiaanse roerbakgroenten. Lekker roerbakken, maar niet te land, dan blijven de diverse groentes nog lekker knapperig.
De rijst heb ik apart even gebakken in wat olie, toen bij de groenten gedaan, evenals de gehaktballetjes in de tomatensaus. Een flinke scheut Thaise vissaus erbij en een scheut zoete chilisaus.
Ik heb er nog een simpele groene salade bijgemaakt. Wat schijfjes komkommer, een handjevol rucola en wat erwtjes uit de vriezer. Dressing gemaakt van wat olie en frambozenazijn en een klein beetje mosterd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten