- 500 gram witlof
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 300 gram ongepaneerde varkensschnitsel ( 2 stuks)
- zout
- peper
- kerriepoeder
- 2 eetlepels vloeibaar bak- en braadprodukt
- 1 eetlepel olie
- paprikapoeder
- 2 eetlepels geraspte (komijne)kaas (30+ - circa 40 gram)
Was de witlof en snijd in grove stukken. Was de paprika's, snijd ze doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika's in repen en daarna in niet te kleine stukken.
Bestrooi de varkensschnitsel met zout, peper en kerriepoeder.
Verhit in een koekenpan het vloeibare bak- en braadprodukt en bak hierin de schnitsels rondom bruin en gaar.
Verhit de olie in een wok. Bak hierin de paprika een paar minuten, voeg de witlofrepen toe en wok deze een paar minuten mee. Bestrooi met de paprikapoeder en kaas.
Geef hier gebakken aardappeltjes bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten