- een krop andijvie
- 1 ui
- een bolletje mozzarella
- zout, peper
- 2 rode paprika's
- 2 eetlepels olie
- 2 teentjes knoflook
- nootmuskaat
- pikante paprikapoeder
- 2 eetlepels rode pesto
De andijvie in grove repen snijden, wassen en goed uit laten lekken. Eventueel in een schone theedoek goed droog maken.
Pel en snipper de ui, was de paprika's, snijd doormidden en verwijder de zaadlijsten en snijd in stukjes.
Verhit in een wok of grote koekenpan de olie en bak hierin de uiensnippers glazig. Voeg de andijvierepen toe en pel de knoflookteentjes en pers dat boven de andijvie uit. Voeg tot slot de paprika toe . Verwarm het geheel 10 minuten. Bestrooi tot slot met wat nootmuskaat en pikante paprikapoeder.
Voeg als laatste de 2 eetlepels pesto door en de in stukken gebroken mozzarella.
Serveer hier gekookte aardappelen bij.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten