Geroosterde wortelen
1 persoon
·
2 middelgrote
winterwortels
·
2 sjalotjes
Snijd de winterwortels in
plakjes van plm 3 cm. Leg ze in een ovenvaste schaal met daarin wat bakpapier.
Giet er wat olie op, zout en poeper en verdeel gelijkmatig.
Leg hier de sjalotjes bij,
die je in dunne ringetjes en strooi er wat oregano over
Zet in een voorverwarmde
oven van 200°C,
gedurende 18-20 minuten.
Dit recept heb ik deels
overgenomen uit Het Beste uit Delicious en is een recept van Yolanda van der
Jagt.
Het hele recept was
natuurlijk veel uitgebreider, met eendeborst en cantharellen. Dat had ik niet
in huis, wel veel winterwortelen en die wilde ik opmaken.
Ik vond het erg lekker.
Heb er wat gebakken aardappeltjes bij gedaan en een gebakken ei en het was zo
een complete maaltijd.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten