vrijdag 13 januari 2017

Geroosterde winterwortel


Geroosterde wortelen

1 persoon 

·        2 middelgrote winterwortels

·        2 sjalotjes 

Snijd de winterwortels in plakjes van plm 3 cm. Leg ze in een ovenvaste schaal met daarin wat bakpapier. Giet er wat olie op, zout en poeper en verdeel gelijkmatig.

Leg hier de sjalotjes bij, die je in dunne ringetjes en strooi er wat oregano over 

Zet in een voorverwarmde oven van 200°C, gedurende 18-20 minuten.
 

Dit recept heb ik deels overgenomen uit Het Beste uit Delicious en is een recept van Yolanda van der Jagt.

Het hele recept was natuurlijk veel uitgebreider, met eendeborst en cantharellen. Dat had ik niet in huis, wel veel winterwortelen en die wilde ik opmaken.

Ik vond het erg lekker. Heb er wat gebakken aardappeltjes bij gedaan en een gebakken ei en het was zo een complete maaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten