Gegratineerde scholrolletjes met paprika
4 personen
30
min bereiden
bevat per portie 275 kcal
Ingrediënten
3
geroosterde paprika's (pot)
2 teentjes
knoflook, geperst
2 theelepels
mild paprikapoeder
½ eetlepel
oregano
6
scholfilets van ca. 100 g
100 ml
medium dry sherry of witte wijn
75 g belegen
kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.Pureer de paprika's in de keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de knoflook, paprikapoeder en oregano erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
Halveer de scholfilets in de lengte en bestrijk ze aan de velkant met de paprikapuree. Rol de filets op, begin aan de smalle kant, en zet de rolletjes naast elkaar in een lage ovenschaal. Schenk de sherry of wijn op de bodem en strooi de kaas over de vis. Laat de scholrolletjes in de oven in 15-20 minuten gaar worden.
Ik heb er gebroken spaghetti bij gegeten en Sugar snaps.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten